BMX-pyöräilijän uskomaton temppu – hyppäsi kaatuneet liikennekartiot pystyyn!

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Extreme-urheilulajien piirissä nähdään toisinaan temppuja, jotka vaikuttavat miltei siltä kuin ne olisi toteutettu puhtaan taikuuden avulla. Yksi tällaisista stunteista nähdään Instagram-käyttäjä Daniel Bungayn videolla.

Bungay ajaa pyörällään pihamaalla olevien rappusten kaidetta pitkin. Alapuolella on kasa kaatuneita liikennekartioita, joista yhden päälle hän laskeutuu kaiteelta tekemän hyppynsä päätteeksi.

Kaikki liikennekartiot lennähtävät pystyyn BMX-pyörän osuessa yhteen niistä. Valitettavasti jää epäselväksi, kuinka monta erillistä ottoa Bungayn täytyi tehdä ennen kuin huikean näköinen temppu onnistui täydellisesti.

 

Attack of the cones… #funtimes @bone_deth @southcoastbmx

A post shared by Daniel Bungay (@bungayeahh) on