Ciara teki kunniaa Michael Jacksonille – virheetön moonwalk yllättää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

32-vuotias poptähti Ciara synnytti Sienna Princess -nimisen tyttärensä huhtikuussa. Nainen on vasta viime syksynä alkanut uudelleen osallistumaan tapahtumiin, joissa hän on poseerannut kuvaajille punaisella matolla.

Ciara on alkanut valmistautumaan jälleen omia esityksiään varten. Nainen tunnetaan upeasta lauluäänestään ja menevistä popkappaleistaan, mutta laulamisen lisäksi Ciara on myös todella taitava tanssija, minkä vuoksi hänen konserteissaan nähdäänkin aina monia upeita koreografioita.

Nyt Ciara on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän tanssii todella taitavasti. Koreografia on Michael Jacksonin inspiroima ja toimii tribuuttina edesmenneelle popin kuninkaalle. Nainen tekee Jacksonin tunnetuille tanssiliikkeille kunniaa hallitsemalla taitavasti muun muassa kuukävelyn.