Katusoittaja esiintyy koiran kanssa – ihastuttava parivaljakko

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Katusoittajat ovat niin yleinen näky suurissa miljoonakaupungeissa, että heidän voi olla toisinaan vaikeaa erottua massasta ja löytää itselleen yleisöä. Toisinaan osa taitavista muusikoista kuitenkin onnistuu erottautumaan edukseen ja saamaan ihmiset pysähtymään kadulla.

Uudessa-Seelannissa Queenstownissa eräs pariskunta oli kuullut koiran ulvontaa kadulla ja päättänyt mennä katsomaan lähempää mikä koiralla on hätänä. Kun he lopulta näkivät koiran, he saivat ihastuksekseen huomata, että koira lauleskeleekin omistajansa musiikin mukana.

Katusoittaja soittaa kadulla kitaraa ja laulaa. Hänellä on mukanaan pieni vahvistin, jonka edessä koira makoilee. Kun koira kuulee isäntänsä laulavan, se alkaa heti ulvomaan musiikin mukana aivan kuin se laulaisi miehen kanssa dueton.