Kotka nappasi koiran saaliiksi – pelastui kuin ihmeen kaupalla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Siskonsa luona kylässä ollut Felipe Rodriguez joutui taannoin todistamaan odottamatonta ja järkyttävää tilannetta. Mies näki kuinka kotka nappasi Zoey-koiran suoraan hänen sisarensa kotipihalta.

Yllättävä tilanne oli hetkessä ohi. Bichon frisé -rotuinen koira katosi hetkessä valtavan linnun mukaan. Rodriguez yritti turhaan seurata petolintua autollaan ja etsiä lemmikkiä naapurustosta.

– Olen kaupunkilaispoika. Tällaista ei tapahdu minun maailmassani, Rodriguez paljasti Associated Press -uutistoimiston mukaan.

Mies kertoi suru-uutisen sisarelleen, joka oli tapauksesta murheen murtama. Zoey-koiran päiviä ei kuitenkaan oltu vielä luettu. Naapuri löysi myöhemmin pelokkaan lemmikin tien vierestä.

Naapuri ei tiennyt kenelle koira kuului, joten hän pelasti sen kotiinsa. Jalkavammasta kärsineen koiran omistaja löytyi pian erikoista välikohtausta käsitelleen Facebook-ilmoituksen ansiosta. Zoey on sittemmin palannut omistajansa, Monica Newhardin luokse.

– Zoey ei ole aivan oma itsensä. Se saa kuitenkin runsaasti rakkautta. Se ei halua mennä ulos, mikä on ymmärrettävää, Newhard kuvaili.