Kultainennoutaja kyllästyi uimiseen – hyppäsi toisen koiran selkään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kultainennoutaja on mainio lenkkikaveri, joka rakastaa olla kaikissa perheen aktiviteeteissa ja arjen askareissa mukana. Kultainennoutaja nauttii myös uimisesta, mikä todistetaankin jälleen hupaisalla YouTube-videolla, jossa yksi lajinsa edustaja kuitenkin väsyi kesken uimisen.

Huvittavalla videolla nähdään tilanne, jossa kaksi kultaistanoutajaa ovat uimassa. Suloiset koirakaverukset uivat aluksi vieretysten, kunnes toinen koirista yllättäin kyllästyy uimiseen ja päättää kiivetä kaverinsa selkään.

Kultaisennoutajan ilme on sanoinkuvaamaton kun se päättää itse lopettaa uimisen ja liftata kaveriltaan kyydin. Koira kiipeää toisen koiran selkään, ottaa tukevan otteen ja nauttii maisemista toisen koiran uidessa ja kannatellessa nyt itsensä lisäksi ystäväänsäkin.