Povipommi Cocosta toimintafiguuri – muhkeat kurvit kuin esikuvalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin aloitti malliransa 20 vuotta sitten ollessaan 18-vuotias. Nainen on nyt väittänyt keksineensä suurikokoisen takapuolen esittelyn jo kauan ennen Kim Kardashanin nousua suurten peppujen kuningataren vallankahvaan.

Nyt Nicole Coco Austin on saanut oman toimintafiguurinsa, jonka muodot ovat uhkeat kuin esikuvallaan. Cleo-niminen toimintafiguuri maksaa peräti 239 dollaria ja se on tehty povipommin Gekido-tuotannossa esittämän Cleo-hahmon perusteella. Räppäri Ice-T:n vaimo on otettu saamastaan kunniasta.

Coco voitti vuonna 1998 Miss Ujena -kilpailun Meksikossa, jonka jälkeen hän aloitti työuransa Playboy-kartanossa. Sittemmin nainen on nähty muutamissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Vuonna 2008 hän poseerasi Playboy-lehden sivuila. Nainen on naimisissa 59-vuotiaan räppäri Ice-T:n, eli Tracy Lauren Marrow’n, kanssa. Pariskunnalla on yksi Chanel-niminen lapsi.

Splash
Splash