Mies haluaa näyttää Marilyn Monroelta – järkyttävät valokuvat seurauksista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tarjoilijana Ranskan Toulonissa työskentelevä 32-vuotias Cyril Roux on suuri Marilyn Monroe -fani. Mies on käyttänyt yli 5.500 euroa huulitäytteisiin ja muihin plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin. Hän myöntää olevansa koukussa botoxiin.

Mediadrum World on haastatellut ranskalaista Cyril Rouxia, jonka huulet ovat silmiinpistävän turpeat. Mies kertoo ottavansa huulitäytteitä vähintään joka toinen kuukausi. Aluksi hän kävi 26-vuotiaana plastiikkakirurgilla ottamassa ainoastaan botox-ruiskeita näyttääkseen nuoremmalta. Sittemmin mukaan tulivat myös muut toimenpiteet, ja nyt hän on ottanut pelkästään huulitäytteitä 16 kertaa.

Hänellä ei ole tarkoitusta lopettaa ulkonäkönsä muokkaamista. Unelmissa on myös nenäleikkaus sekä leuka- ja poski-implanttien asentaminen. Mies säästää parhaillaan rahaa, jotta pääsisi Tunisiaan toteuttamaan plastiikkakirurgiset toimenpiteet. Cyril Roux kertoo ihmisten nauravan hänen ulkonäölleen, mutta hän ei välitä muiden mielipiteistä.