Supermallin pikkusisko on bikinikaunotar – rantakuvat kiteyttävät!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Jessica Hart teki läpimurtonsa vuoden 2009 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Hän jatkoi uraansa mallina, mutta aivan viime aikoina hänen pikkusiskonsa Ashley Hart on kuitenkin tehnyt isosiskoaan näyttävämmin tuloaan julkkismarkkinoille.

Eilen Ashley Hart kuvattiin nauttimassa rantaelämästä Australian Byron Bayssä yhdessä ystävänsä kanssa. Kaverukset makoilivat surffareiden suosikkikohteen hiekkarannalla kaikessa rauhassa eivätkä antaneet paparazzin häiritä rentoutumistaan.

Melbournelaisen Ashleyn isosisko Jessica Hart deittailee parhaillaan kuuluisan laivanvarustamosuvun perillisen, Stavros Niarchos III kanssa. Kyseinen komistus tunnetaan myös seurapiirineito Paris Hiltonin eksänä. Viime vuosina Hart on toiminut esimerkiksi Guessin, Triumphin ja Espiritin mallina.

Splash
Splash
Splash
Splash