Oikeus päätti: Jim Carrey ei vastuussa tyttöystävän itsemurhasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosikkinäyttelijä Jim Carrey joutui oikeuden eteen vastaamaan entisen tyttöystävänsä Cathriona Whiten kuolemaan liittyviin kysymyksiin. Carreyn kerrottiin tartuttaneen naiseen sukupuolitauteja sekä antaneen hänelle mielenterveyslääkkeitään. Whiten omaiset väittivät näiden asioiden johtaneen osaltaan naisen itsemurhaan.

Hollywood Reporter uutisoi, että 55-vuotias Jim Carrey on nyt vapautettu syytteistä. Syytteet hylättiin tammikuussa käydyssä oikeudenkäynnissä, eivätkä osapuolet ole enää kommentoineet tapausta.

Cathriona Whiten äiti Brigid Sweetman ja entinen aviomies Mark Burton syyttivät Jim Carreyn vaikuttaneen naisen mielenterveysongelmiin tuhoisasti. Näyttelijä nosti puolestaan syytteen Whiten äitiä ja aviomiestä kohtaan yrityksestä tuhota hänen uransa. Hän myös todisti, että White oli yrittänyt kiristää Jim Carreylta miljoonia tekaistun sukupuolitartunnan avulla.

Jim Carrey ja Cathriona White seurustelivat on-off -suhteessa vuodesta 2012 saakka. Whiten kerrotaan riistäneen hengen itseltään syyskuussa 2015, kun pariskunnan suhde ajautui jälleen kerran katkolle. Hän otti yliannostuksen lääkkeitä.