Khloe Kardashianin koira menehtyi – koskettava julkaisu saa kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

33-vuotias realitytähti Khloe Kardashian odottaa esikoistaan koripallotähti Tristan Thompsonin kanssa. Onnestaan hehkuva Khloe joutui nyt odotuksensa aikana kokemaan myös surua, kun hänen 14-vuotias lemmikkinsä menehtyi.

Khloe Kardashianin suloinen Gabbana-niminen koira menehtyi. Nainen julkaisi koirasta suloisen kuvasarjan hänen Instagram-kanavallaan. Kuvien yhteydessä Khloe kertoi, että Gooberiksi kutsuttu koira oli hänen ensimmäinen lapsensa, hänen kumppaninsa ja ystävänsä.

Khloe Kardashian kirjoitti, että hänen kotinsa ei enää koskaan tule tuntumaan samalta ilman Gooberia. Nainen ei koskaan kuvitellut, että hän voisi olla näin murtunut lemmikin kuolemasta, mutta 14-vuotiaaksi elänyt Goober kuitenkin muutti hänen elämänsä. Koiralla oli suuri rooli naisen elämässä, mistä Khloe kiittääkin kuvien yhteydessä rakasta lemmikkiään.