Metsurin karmaiseva moka – kaatuva puu halkaisi talon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa metsurien taidot ovat lähes poikkeuksetta ensiluokkaiset, joten he osaavat kaataa ahtaissakin pihoissa puut hyvinkin tarkasti haluamaansa suuntaan. Maailmalla tilanne voi olla hieman toinen, ja vahinkoja sattuu luonnollisesti jopa paikassa. Nyt se tuli tavallista kalliimmaksi.

Videolla nimittäin nähdään kuinka mies sahaa moottorisahalla erikoisen muotoista puuta, jota yritetään kaataa köyden avulla oikeaan suuntaan. Kuka tahansa kuitenkin näkee, että puun massa on täysin päinvastaiseen suuntaan, joten köydestä ei olisi mainittavaa hyötyä. Niin lopulta myös käy, sillä puu kaatuu massansa suuntaan.

Ikävä kyllä juuri samassa suunnassa sijaitsee suurikokoinen talo, jonka heiveröiset rakenteet hajoavat kuin piparkakkutalossa. Lopulta puu iskeytyy maahan saakka halkaisten samalla talon keskeltä kahtia. Tiedossa ei ole aiheutuiko onnettomuudessa henkilövahinkoja. Video kuvattiin Vietnamin Son Lassa 21. tammikuuta.