Ravintolan omistaja pidätettiin – asiakas löysi kokaiinia annoksestaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Indianassa sijaitsevan ravintolan omistaja on pidätetty asiakkaan löydettyä odottamattoman yllätyksen tilauksestaan. Ravintola juustotikkujen joukossa oli ollut kokaiinia.

Asiakas tilasi Griffithin Broad Street Gyros -ravintolasta mukaansa paketillisen juustotikkuja. Niiden joukossa oli pieni muovikuppi, joka sisälsi pussillisen valkoista jauhetta.

Pian ravintolasta oli otettu yhteyttä asiakkaaseen. Soittaja vaati pussia takaisin ja lupasi jopa hakea sen itse. Asiakas otti yhteyttä poliiseihin, joiden testeissä valkoinen jauhe todettiin kokaiiniksi.

Poliisit löysivät Broad Street Gyrosiin suorittamassaan ratsiassa jäämiä huumeista ravintolan toimistosta ja naisten vessasta. Varsinaista kokaiinia he eivät kuitenkaan löytäneet. Chicago Tribune -lehden mukaan ravintola on ollut suljettuna tapauksesta saakka.