Jäähallista katkesi sähköt – sitten yleisö keksi keinon valaista

Digi · Terhi Piiroinen

Taipeissa järjestettiin viime viikolla taitoluistelukilpailut. Valitettavasti jäähallista katkesi sähköt kesken esitysten. Yleisö auttoi kilpailujärjestäjiä omilla älypuhelimillaan. Älypuhelimessa on taskulamppuominaisuus, jolloin salamavalon saa loistamaan yhtäjaksoisesti.

Nyt puhelinten valoista on ollut todellista hyötyä, kun taitoluistelukilpailun loppunumero keskeytyi jäähallin pimennettyä. Taipei Arenalla nähtiin kuitenkin ehkäpä alkuperäistä ohjelmanumeroa ikimuistoisempi show.

Ihmiset valaisivat jäätä puhelimillaan ja taitoluistelijat esiintyivät ilman musiikkia. Ihmiset hurrasivat esiintyjille ja saivat osallistua loppunumeron toteuttamiseen. Osa luistelijoista esitti yleisölle palkinnoksi näyttäviä hyppyjä ja piruetteja.