Kultainennoutaja rakastaa koripalloa – seuraa peliä televisiosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat rakastavat olla omistajiensa seurassa ja mukana kaikissa arjen askareissa. Televisiota katsellessa koirasta saa usein mukavan seuralaisen sohvalle. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa koiraa näyttää kuitenkin jopa omistajaakin enemmän kiinnostavan televisiossa näkyvä ohjelma.

Lemmikin omistaja on kuvannut hauskan videon, jossa nähdään miten sen kultaisennoutaja katsoo televisiota. Koira näyttäisi olevan koripallon suurin fani katsellessaan todella tarkkaavaisesti NBA-ottelua televisiosta aivan lähietäisyydeltä.

Koira katselee todella intensiivisesti koripallo-ottelua kuono televisiossa kiinni. Kultainennoutaja on hauska näky yrittäessään pysyä pallon perässä seuratessaan koripallon jokaista liikettä todella tarkasti.