Anna Kournikova synnytti kaksoset kuukausi sitten – tältä näyttää nyt!

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Venäläissyntyinen Anna Kournikova ja laulaja Enrique Iglesias saivat kuukausi sitten kaksoset, joiden nimiksi annettiin Lucy ja Nicholas. 36-vuotias Kournikova ja 42-vuotias Iglesias pitivät raskausuutiset koko odotusajan salaisena, minkä vuoksi perheen kasvaminen kaksihenkisestä nelihenkiseksi olikin monille suuri yllätys.

Anna Kournikova ei julkaissut vauvamasustaan yhtäkään kuvaa. Edelliset treenivideot hän on julkaissut sosiaaliseen mediaan elokuussa, mutta on nyt päässyt jo takaisin kuntoilun pariin. Kournikova treenaa uudella videollaan, jossa nähdään, että nainen on jo todella hoikassa kunnossa vaikka hän on synnyttänyt kaksoset vasta viisi viikkoa sitten.

Videolla Anna Kournikova treenaa keskivartalonsa ja jalkojensa lihaksia jalkojen nostoilla. Kournikova kertoo kuvatekstissään päässeensä jälleen takaisin kuntoilun pariin, mutta hänen ei tarvinnut siitä juuri taukoa edes pitää synnytyksen jälkeen. Myös perheen koira on päässyt videolle asettauduttuaan makuulle naisen jalkojen väliin.

#monday #backatit 💪🏻 📹 @ashleypeeler

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on