Demi Lovato seksikkäänä – viettelee valkoisissa alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias Demi Lovato on ollut jo yli viisi vuotta raittiina. Huumeongelmien kanssa aiemmin paininut poptähti on alkanut viettämään terveellistä elämää ja löytänyt urheilusta ja etenkin kamppailulajeista itselleen uuden rakkaan harrastuksen.

Demi Lovato on saanut terveellisemmän elämäntyylinsä ansiosta myös hänen itsevarmuutensa huippuunsa. Nainen esittelee usein kurvejaan hänen sosiaalisen median kanavillaan, ja on jälleen julkaissut seksikkään alusvaatekuvan itsestään.

Demi Lovato on julkaissut kuvan, jossa hänellä on yllään valkoinen todella seksikäs body. Kuvan yhteydessä nainen kertoo julkaisevansa pian todella isoja uutisia, mutta kuvan yhteydessä ei käy kuitenkaan vielä ilmi onko kyse uudesta musiikista vai yhteistyöstä esimerkiksi alusvaateketjun kanssa.

Big news coming soon…….

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on