Emma Gaala: Vuoden naissolisti on Evelina ”Äiti, i made it”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen musiikkialan parhaita palkitseva Emma Gaala on käynnissä Espoon Metro Areenalla. Vuoden naissolistin Emma-palkinnosta kisailivat hetki sitten Evelina, Janna, Jenni Vartiainen ja Laura Voutilainen. Emman sai Evelina, joka nähtiin gaalassa myös esiintymässä.

– En pysty nyt sanomaan mitään. Äiti, i made it, Evelina huokaili onnellisena ennen kuin ryhtyi luettelemaan kiitosten saajia selvästi liikuttuneena.

Reino Nordin

Evelinan jälkeen palkitsemisvuorossa oli Vuoden striimatuimman kappaleen Emma-palkinto, jonka sai yli 11 miljoonalla kuuntelulla Reino Nordin kappaleella Antaudun. Evelinan tavoin myös Reino Nordin oli esiintymässä gaalassa ennen voittoaan.

Emma Gaala on Musiikkituottajat – IFPI Finland ry:n järjestämä tapahtuma, jossa palkitaan vuoden menestyneimpiä musiikkialan ammattilaisia. Emma-palkintoja on jaettu vuodesta 1983 alkaen. Tänä vuonna palkitaan voittajat 19 eri kategoriassa. Eniten ehdokkuuksia kahmivat tänä vuonna Antti Tuisku, Haloo Helsinki! ja JVG, jotka kaikki keräsivät kuusi ehdokkuutta. Reino Nordin on ehdolla viidessä kategoriassa ja Evelina neljässä kategoriassa.