Kissa kohtasi roskiksen – eeppinen taistelu videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinten puuhastelu on hauskaa katseltavaa, minkä vuoksi monet lemmikkien omistajat päätyvätkin kuvaamaan huvittavia lemmikkejään myös videolle. Useampien hauskojen videoiden päätähtinä toimivat monesti kissat, jotka tuntuvatkin keksivän kotona aina mitä erikoisimpia leikkejä.

Nyt YouTube-videolla nähdään eeppinen taistelu, jonka kissanpentu kävi roska-astian kanssa. Kissanpentu on kokenut roska-astiassa olevan pyörivän kannen uhkaksi, minkä vuoksi se on päättänyt näyttää roskikselle kuka talossa määrää.

Kissan omistaja on nähnyt lemmikkinsä hauskan taistelun roskiksen kanssa ja alkanut kuvaamaan huvittavaa tilannetta videolle. Kissa lyö roskiksen kantta tassullaan ja ihmettelee miten se joka kerta pyörähtää takaisin ylös. Lopulta pikkuinen päättää luovuttaa ja jättää roskiksen rauhaan.