Lost-sarjan J.J. Abrams työstää uutta scifi-sarjaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

J.J. Abrams tunnetaan niin Lost-sarjan luojana kuin Star Wars: The Force Awakens -elokuvan ohjaajana. Nyt mies on palaamassa televisioon uuden sarjan voimin. Abramsin luomaa Demimonde-sarjaa kuvaillaan sekä eeppiseksi että intiimiksi sci-fi -fantasiardraamaksi.

Sarjassa koomaan heränneen tutkijan tytär päätyy vahingossa vieraaseen maailmaan. Siellä tyttö ja hänen isänsä joutuvat taisteluun hirviömäistä voimaa vastaan.

Demimonde-sarjaa tullaan esittämään HBO-kanavalla. Variety-lehden mukaan HBO voitti sarjan oikeuksista käydyn tarjouskilpailun televisiotuotantoon laajentavan Applen kanssa.

J.J. Abrams ohjaa seuraavaksi Star Wars -elokuvasarjan yhdeksännen episodin. Lisäksi hän toimii tuottajana Stephen Kingin teksteihin perustuvassa Castle Rock -sarjassa, HBO:n Westworldissa ja Quentin Tarantinon huhutussa Star Trek -elokuvassa.