Realityhottis jätti rintaliivit kotiin – ja pukeutui läpinäkyvään paitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa yksi uusimmista saippuasarjoista on nimeltään The Only Way Is Essex. Ohjelman kaunottaret ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon. Eräs ohjelmasta julkkikseksi noussut kaunotar on Lydia Bright, joka viettänyt jo viiden vuoden ajan hiljaiseloa parrasvaloista.

Nyt Lydia Bright näyttäytyi julkisuudessa ensimmäisen kerran aikoihin, kun hän osallistui Lontoossa järjestettyyn The Wellness Awards -tapahtumaan. Kaunotar oli jättänyt rintaliivinsä kotiin ja pukeutunut läpinäkyvään paitaan.

Lydia Bright joutui vuosia sitten bileillan aikana kamppailuun turvamiehen kanssa eräällä kebab-kioskilla. Tilanteesta ikuistettiin kuvamateriaalia, joka levisi nopeasti medioihin ja aiheutti pienimuotoisen skandaalin. Jälkikäteen nolostunut tähti pyyteli käytöstään anteeksi Twitter-blogissaan. Sittemmin tapaus on jo sovittu ja riidat unohdettu.

Splash
Splash
Splash