Sauli Niinistö: ”Olemme nyt pienen pojan vanhempia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tasavallan presidentin kanslia ilmoitti eilen illalla, että tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja hänen puolisonsa Jenni Haukio olivat saaneet terveen poikavauvan. Lapsi syntyi Helsingin Naistenklinikalla hieman ennen iltakahdeksaa.

Eilen virkaanastujaisiaan vaimonsa kanssa juhlinut presidentti ehti päivittää iltayhdeksän aikaan sosiaaliseen mediaan lyhyen mutta hellyttävän päivityksen perheenlisäyksestään.

– Olemme nyt pienen pojan vanhempia! SN, Sauli Niinistö kommentoi lyhyesti.

Niinistö kertoo aiemmin, että äiti ja vauva voivat molemmat hyvin. Lapsi syntyi vain reilu vuorokausi isänsä virkaanastujaisten jälkeen ja viisi päivää sen jälkeen, kun hänen isä valittiin Suomen tasavallan presidentiksi toiselle kaudelle.