Donatella Versace esitteli upean kotinsa – miljoonien luksuslukaali Milanossa

Koti & Asuminen Lifestyle Lux Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

62-vuotias Donatella Versace on maailmankuulu italialainen muotisuunnittelija. Hän on Versace Groupin varatoimitusjohtaja ja pääsuunnittelija, jonka uusia muotiluomuksia monet julkkiskaunottaret odottavat aina innolla.

Nyt Donatella Versace osallistui Voguen tekemään 73 Questions -haastatteluun ja päästi toimittajan kameran kanssa hänen kotiinsa. Nainen asuu Milanossa upeassa luksusasunnossa, jonka aiemmin hänen edesmennyt veljensä Gianni omisti. Asunnon esittelyn lomassa nainen kertoi mielipiteitään muodista, elämästä ja viihteestä.

Donatella Versace kertoi rakastavansa muotia siksi, että se kehittyy ja muuttuu jatkuvasti. Hänen mukaansa jokaisella naisella tulisi muotivirtauksista riippumatta olla vaatekaapissaan yhdet tiukat ja mustat luottohousut. Muotisuunnittelija myös paljasti, että hän ei itse osaa ommella lainkaan.