Jennifer Lopez upeana punaisella matolla – tämä asu sai kamerat laulamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

48-vuotias laulaja Jennifer Lopez on tehnyt pitkän uran musiikin parissa, minkä lisäksi hän on näytellyt elokuvissa ja suunnitellut myös oman kenkämallistonkin. Ammattitanssijanakin toiminut Jennifer Lopez tuomaroi nyt World of Dance -nimistä tanssikilpailua.

Jennifer Lopez toimii yhdessä Derek Houghin ja Ne-Yon kanssa tuomareina NBC-kanavan esittämässä World of Dance -nimisessä televisio-ohjelmassa, jossa etsitään parasta tanssijaa. Ohjelman ensimmäinen tuotantokausi oli niin suosittu, että kilpailu sai jatkoa. Nyt Lopez nähtiin upeana ohjelman toisen tuotantokauden ensi-illassa.

Jennifer Lopez kiinnitti kaikkien huomion todella upealla tyylillään. Naisella oli yllään leikkisä valkoinen mekko, jonka ylä- ja alaosa oli kellotettu kauniisti peplum-tyylillä. Asun suuret taitteet saivat mekon näyttämään siltä, kuin se olisi haitarille taiteltu suuri paperi, joka on kietaistu naisen vyötärön ympärille.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News