Mitä ihmettä? Koira hyppii narua takatassuillaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Omar Von Muller -niminen mies kouluttaa työkseen koiria. Verkossa on levinnyt jo useita videoita, joissa nähdään koulutustyön tulokset koirien tehdessä voltteja, suorittaessa vaikeita ratoja, kävellessä kahdella jalalla ja jopa liikkuessa rullalaudan avulla.

Omar Von Muller on julkaissut useita hämmentävän upeita videoita hänen Lucy-nimisen koiransa kanssa. Videoilla on nähty miten todella hyvällä tasapainolla siunattu Lucy osaa liikkua muun muassa rullalaudalla pystyasennossa aivan samalla tavalla kuin ihmiset. Nyt mies on opettanut lemmikkiään hyppimään hyppynarulla.

YouTube-videolla nähdään miten Muller pyörittää narua tytön avustuksella. Lucy seisoo narun keskellä ja nousee takajaloilleen omistajansa käskystä. Aina kun naru on pyyhkäisemässä koiran jalkojen alta, mies antaa Lucylle käskyn hypätä ja koira hyppää takajaloillaan korkealle häntä heiluen.