Kylie Jenner synnytti tyttövauvan – video paljasti salatut tapahtumat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kylie Jenner on synnyttänyt esikoisensa. Hän ei vahvistanut missään vaiheessa olevansa raskaana, mutta nyt nuori nainen julkaisi kuitenkin verkossa tiedotteen synnytyksestä. Kylien raskaus paljastettiin syyskuussa, minkä jälkeen hän katosi täysin julkisuudesta viideksi kuukaudeksi.

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Äidin mukaan kaunis tyttövauva voi hyvin. Lapsen isä on räppäri Travis Scott. Synnytys tapahtui Cedars-Sinain sairaalassa Los Angelesissa kello 16.43 paikallista aikaa. Nyt synnytyksen yhteydessä Kylie julkaisi verkossa koskettavan videon otsikolla ”Tyttärellemme”. Videolla nähdään tapahtumat, jotka jäivät julkisuudessa näkemättä.

Kylie Jenner nähtiin äskettäin Calvin Kleinin uudessa alusvaatekampanjassa poseeraamassa siskojensa kanssa. Kylie Jenner oli kuvissa ainoa, joka ei paljastanut vatsaansa. Hän poseerasi kuvissa peitto vatsansa päällä.