Muistatko mitä tapahtui 20 vuotta sitten? Tässä kohokohdat nostalgisella videolla

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet saattavat ajatella kaikkia 2000-luvun vuosia ja niiden tapahtumia sellaisina, jotka olivat aivan hetki sitten. Karu totuus on kuitenkin se, että monista muistoista on aikaa jo yli 15 vuotta, mikä voi välillä tuntua melko uskomattomalta.

Thepeterson-kanava julkaisee YouTubessa hauskaa Remember-nimistä sarjaa, jossa hän julkaisee nostalgisia videoita. Videoilla muistellaan aina jotakin tiettyä vuotta ja silloin tapahtuneita merkittäviä asioita musiikin, elokuvien ja pelien saralla.

Tällä kertaa muistelun kohteena on vuosi 1998 ja vielä tarkemmin juuri tämä viikko. Mies on ottanut tarkastelun alle helmikuun ensimmäisen viikon muistuttaakseen ihmisiä siitä mitä viihteen saralla tapahtui tasan 20 vuotta sitten. Videolla nähdään otteita kulttimaineeseen nousseista elokuvista ja televisiosarjoista sekä musiikista, jota tällä viikolla julkaistiin.