Nämä ovat erotiikan tappajia – neljä virhettä listattiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sinkut ovat nyt paljastaneet tapoja, jotka saavat makuuhuoneen eroottisesti virittyneen tunnelman latistumaan. Kyselyyn vastasi 5.000 amerikkalaista, jotka olivat iältään yli 18-vuotiaita. Seksihetken voi pilata helposti häsläämällä liikaa.

Singles in America -tutkimus paljastaa, että kaikista eniten makuukammarin kiimaisia puuhia häiritsee liiallinen puhuminen. 82 prosenttia kyselyyn vastanneista sanoi, että seksi muuttuu auttamattomasti huonoksi liiallisen jutustelun myötä. Myös intohimon puute luo kiusallisia tilanteita, ja 74 prosenttia listaa sen seksintappajaksi aktissa.

Liian pienet liikkeet tai liikkumattomuus muuttavat eroottisen hetken huonoksi 63 prosentin mielestä, ja huono suudelma latistaa tunnelman 62 prosentin mukaan jo seksin alkuvaiheessa. Sen sijaan huomaavaiset ja seksiin intohimoisesti suhtautuvat kumppanit mielletään kyselyn perusteella parhaiksi seksikumppaneiksi. Oikeanlainen kommunikaatio ja loistavat suudelmat edesauttavat sänkynautinnon lisäämisessä.