TV-kaunotar Stacey Solomon olisi saanut menestystä seksillä – kieltäytyi ehdotuksesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Brittiläinen televisiojulkkis ja laulaja Stacey Solomon on kertonut tavanneensa nimekkään musiikkimaailman tuottajan uransa alkuvaiheessa. Tuottaja oli luvannut Staceylle nousukiitoa uralle, että mikäli nainen viettäisi miehen kanssa kahdenkeskistä aikaa.

Solomonin mukaan vaikutusvaltaisten ihmisten ei tulisi käyttää asemaansa hyväkseen. 28-vuotias Stacey Solomon oli Loose Women -televisio-ohjelman vieraana ja kertoi oman kokemuksensa viihdemaailmassa ilmenevästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Naiselle oli luvattu valtaisaa muutosta menestymisessä, mikäli hän olisi lähtenyt nimekkään tuottajan kanssa illalliselle ja sen jälkeen ”tutustunut” mieheen paremmin.

Mies olisi voinut edesauttaa Stacey Solomonin levyn ilmestymissä Brittein saarten ulkopuolella, DigitalSpy uutisoi.

Nainen oli luullut kutsua ensin vitsiksi, mutta tajunnut pian miehen olleen tosissaan. Ehdotuksesta tyrmistynyt Stacey Solomon oli lähes valmis jättämään uransa siihen. Hän ei halunnut olla osallisena valheisiin ja hyväksikäyttöihin perustuvassa viihdemaailmassa.

Hän paljastaa, että on myöhemmin tajunnut samankaltaisen toiminnan olevan yleistä kaikkialla. Hän ei ole saavuttanut läpimurtoa kyseisessä maassa, missä hän tapasi tuottajan.

Stacey Solomon painottaa, että ei halua tuomita naisia, jotka suostuvat vaikutusvaltaisten miesten tarjouksiin. Hänen mielestään se on masentavaa, että kahdesta yhtä hyvästä se menestyy, joka päättää valita päinvastoin kun hän itse teki. Solomonin mukaan kenenkään ei tulisi joutua tilanteeseen, jossa valtaa käytetään hyväksi kiristämällä ihmisiä epämiellyttäviin tilanteisiin.