Tyttö itki lohduttomasti: ”En pysty olla ajattelematta vohveleita”

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikkulapset alkavat kiukuttelemaan uhmaikäisenä välillä mitä omituisemmista syistä eivätkä lopeta ennen kuin saavat tahtonsa läpi. Nyt eräs perheenäiti on kuvannut tytärtään surkuhupaisalle videolle, jossa kuullaan mikä on saanut tytön itkemään.

YouTube-videolla nähdään miten pikkutyttö itkee todella surullisena äidilleen, joka kysyy lapseltaan mikä hänellä on hätänä. Tyttö on lohduttoman surullinen, koska hän ei pysty olemaan ajattelematta herkullisia vohveleita.

Äiti kertoo rauhallisesti pienelle tyttärelleen, että hän ei voi saada enää päivälliseksi vohveleita, koska hän on syönyt niitä jo aamupalaksi ja lounaaksikin. Päivälliseksi tytön pitää syödä jotakin muuta, minkä vuoksi tyttö on pahoittanut mielensä. Tyttö ihmettelee itkuisena sitä miksi hän ei vain pysty olemaan unelmoimatta vohveleista.