Nainen varasti paketin talon pihalta – sitten karma osui pahasti omaan nilkkaan!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla pakettivaras saa ansionsa mukaan. Hän satutti rikosta suorittaessaan oman nilkkansa. Yhdysvaltojen Washingtonin osavaltiossa asuvan Lizeth Ababnehin valvontakamera kuvasi ensin UPS-kuriirin toimittamassa paketteja hänen pihalleen.

Hetken päästä kodin eteen kurvasi auto, josta ulos astui nainen pahat mielessään. Varas nappasi mukaansa kolme ovelle jätettyä pakettia. Kantaessaan niitä pakoautoon hän kuitenkin kaatui märälle nurmikolle ja satutti nilkkansa. Pakoauton kuljettaja joutui astumaan ulos ajoneuvosta auttaakseen naista.

Vaikka videolle päätynyt tilanne oli koominen, kertoo Ababneh Q13 Fox -uutissivustolle yhden laatikon sisältäneen hänen aviomiehensä lääkkeitä. Poliisin mukaan pakettivarkauteen syyllistynyt nainen on kuitenkin tunnistettu, ja tapausta selvitetään parhaillaan.