Intianjättiorava ja apina kinastelivat kuin lapset – silminnäkijä kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Intiassa matkustanut perhe oli kesken automatkansa päättänyt pysähtyä levähdyspaikalle kahville. Pysähdyksensä aikana he olivat saaneet todistaa hauskaa tahtojen taistoa, joka käytiin puussa oravan ja apinan välillä.

Sivusta tilannetta seurannut henkilö alkoi kuvaamaan videolle hauskaa parivaljakkoa, joka kinasteli suuresta puussa roikkuvasta hedelmästä. Intianjättiorava oli alkanut syömään puussa hedelmää, jota ilmeisesti myös apina oli pitänyt silmällä. Apina yritti kaikkensa häiritäkseen oravan ruokailua tönimällä sitä.

Intianjättioravat voivat kasvaa melko suuriksi, minkä vuoksi puussa ruokaileva orava olikin todellinen vastus apinalle. Apina ja orava olivat melkein saman kokoisia, mikä tekikin lapsenomaisesta kinastelusta melko hupaisaa katsottavaa.