Jäinen tie tuotti kävelijöille ongelmia – hervoton kommenttiraita verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ozzy Man Reviews -kanavalla nähdään hauskoja verkossa levinneitä videoita, joissa näkyvät tilanteet lähes huutavat koomista kommentointia. Ozzy-niminen koomikko hoitaa kommentoinnin ja julkaisee videot uudelleen omalla YouTube-kanavallaan hauskan kommenttiraitansa kera.

Tällä kerralla mies on eläytynyt täysillä tilanteisiin, jotka ovat talvella monille tuttuja. Talvi, lumi ja teiden liukkaus yllättävät ihmiset vuosi toisensa jälkeen. Nyt uudella videolla nähdään hauskoja hetkiä, joissa ihmiset liukastelevat jäisillä pihoilla.

Koomikko kommentoi hauskasti tilanteita, joissa ihmiset liukastelevat jäisillä teillä. Peilijää tekee ulkona liikkumisesta lähes mahdotonta, mikä näkyykin selvästi videolla kun ihmiset liukuvat täysin päinvastaiseen suuntaan kuin mihin heidän oli alun perin tarkoitus.