Kissa vihaa tuuletinta – repii näyttävästi johdon seinästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia huvittavia tapauksia, joissa kissat ovat halunneet tehdä tahallaan kiusaa omistajilleen. Kissat ovat mestareita varsinkin tavaroiden pudottamisessa pöydiltä ja ruoan varastamisessa, mutta ilmeisesti ne voivat myös vaikuttaa talon tuuletukseen.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jonka Brasiliassa kuvannut nainen on kuvannut alle vuoden ikäisestä Nina-kissastaan. Nina ei pidä tuulettimesta, minkä vuoksi se kiipeääkin aina ylös katonrajaan ottamaan tuulettimen johdon irti seinästä kun nainen kytkee tuulettimen päälle.

Kissat tunnetusti rakastavat lämpimiä paikkoja, minkä vuoksi ne makoilevatkin usein talon aurinkoisimmissa ja lämpimimmissä kohdissa. Ehkä siitä löytyykin syy siihen miksi Nina-kissa haluaa vetää välittömästi tuulettimen johdon pois seinästä.