Hupsista! Lapsi väritti Disney-prinsessan asusta paljastavan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaunotar ja hirviö on ranskalaiseen lastensatuun perustuva tarina, joka on nähty Walt Disneyn animaatioversiona 90-luvun alussa. Tarina kertoo kauniin Bellen ja hirviöksi muuttuneen prinssin rakastumisen. Bellen keltaisesta juhlapuvusta on tullut tuttu kaikille 90-luvulla eläneille.

Pienemmät lapset osaavat usein hyödyntää taiteilijanvapautta askarteluissa ja piirustuksissa. Nyt netissä leviää erään japanilaisen Twitter-käyttäjän julkaisema kuva, jossa lapsi on värittänyt Bellen asusta hieman härskimmän version. Japanilaistyttö loi väreillään juhlapuvun lähes yläosattomaksi.

Tyttö väritti Bellen keskivartalon ihon värillä, joten näytti, että prinsessan ylävartalossa on ainoastaan keltainen nauha. Kuvan julkaissut henkilö kirjoitti, että hän ei usko hirviön pystyvän pidättelemään malttiaan Bellen kanssa.