Princen omaisuutta huutokaupataan – mukana todellinen aarre!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin traagisesti menehtyneen poptähti Princen omaisuutta huutokaupataan tulevana keväänä, kun Juliens Auctions kerää niiden avulla rahaa hyväntekeväisyyteen. Huutokauppa järjestetään New Yorkin Hard Rock Cafessa 18. toukokuuta.

Splash

Myyntiin on tulossa runsaasti muun muassa Princen vaatteita, mutta joukossa on yksi tuote ylitse muiden. Eniten tarjoava saa nimittäin omakseen Princen ”White Cloud” sähkökitaran, jonka Prince osti itselleen vuonna 2002.

Kitaran hinnan odotetaan nousevan yli 20.000 dollariin. Vieläkin arvokkaammaksi on arvioiden mukaan nousemassa sähkönsininen esiintymisasu, jonka odotetaan tuottavan peräti 50.000 dollaria. Princellä oli asu yllään konsertissaan vuonna 1999.

Splash