Tutkimus: Ihmiset haluavat sidontaleikkejä ja peppuseksiä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Makuuhuone-elämää voi piristää uudenlaisia sessioita testaillen. Seksiin voi ottaa mukaan apuvälineitä tai kokeilemattomia teemoja, kuten roolileikkejä tai bondagehuvittelua. Nyt on tiedusteltu ihmisten mielihaluja seksiin liittyen.

EdenFantasys-niminen erotiikkavälinevalmistaja on tiedustellut 2.000 amerikkalaisen salaisia toiveita seksielämään liittyen. Yksi neljästä myöntää, että odottaa innolla seksielämän nousemista uudelle tasolle, jolla toteutetaan fantasioita.

Noin 40 prosenttia vastanneista haluaisi kokeilla makuuhuoneessa jotain kinkya, eli hieman normaalista poikkeavaa tai jopa pervoa toimintaa. Noin 30 prosenttia haluaisi kokeilla kumppaninsa kanssa anaaliyhdyntää, ja 18 prosenttia vastanneista oli tehnyt uudenvuodenlupauksen peppuseksin kokeilemisesta.

24 prosenttia olisi valmiina roolileikkeihin. 14 prosenttia olisi innokkaana testaamaan alistajaleikkiä seksin merkeissä. Puolet ihmisistä olisi tyytyväisiä, mikäli saisivat makuuhuoneeseen uuden seksivälineen, New York Post uutisoi.