Himos Juhannus täyttää 20 vuotta – massiivinen esiintyjäkattaus julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tulevana kesänä Himos Juhannus -festivaali täyttää 20 vuotta. Juhlavuonna tapahtumassa esiintyy kolmen päivän aikana 21. – 23. kesäkuuta yli 20 artistia ja yhtyettä, joita ovat muun muassa Cheek, Haloo Helsinki!, Nylon Beat ja Tiktak.

Ulkomaalaisvieraita ovat turkkilainen Burak Yeter ja ruotsalais-norjalainen Tungevaag & Raaban. Lisäksi Himoksella esiintyvät JVG, Evelina ja Reino Nordin, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Apulanta, Popeda, Klamydia, Pikku G, Anna Abreu, Ellinoora, Mikael Gabriel, Pete Parkkonen, Teflon Brothers, Raptori, Movetron ja Roope Salminen & Koirat.

– Himos Juhannus on juhannusjuhlien uranuurtaja, joka saa vuosittain kiitosta järjestelyistä ja juhlahengestä. Yleisö ja artistit viihtyvät ensiluokkaisissa puitteissa, joissa hauskanpito on pääasia, tuottaja Anniina Havukainen kertoo.