Jennan seksikäs asu ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

37-vuotias näyttelijä Jenna Dewn Tatum tunnetaan rooleistaan muun muassa Witches of East End -televisiosarjassa ja Step Up -elokuvassa. Tällä hetkellä nainen juontaa World of Dance -nimistä televisio-ohjelmaa, jossa tanssijat kilpailevat miljoonan dollarin pääpalkinnosta.

Jenna Dewan Tatum sädehti televisio-ohjelman toisen tuotantokauden ensi-illassa seksikkäässä asussaan. Naisen yllä nähtiin kaksiosainen musta asu, jonka yläosana toimivat vain mustat rintaliivit. Mustassa hameessa oli pitkä halkio ja upeat metalliset yksityiskohdat lantiolla.

World of Dance -ohjelman ensimmäinen tuotantokausi oli niin suosittu, että kilpailu sai jatkoa. Viime vuonna kilpailun voiton vei Les Twins -niminen tanssipari, joka koostuu pariisilaisista kaksosista. Tanssikilpailun tuomareina toimivat Jennifer Lopez, Derek Hough ja Ne-Yo.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News