Jennifer Lopez pääsi Guessin kampanjaan – upeat kuvat puhuvat puolestaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

48-vuotias laulajatar Jennifer Lopez on yksi upeimmista julkkiskaunottarista, joiden ulkonäkö ei tunnu vastaavan tähden todellista ikää. Nainen nähdään usein näyttävissä esiintymisasuissa ja meikeissä, ja nyt hän pääsi poseeraamaan myös Guessin uuteen mainoskampanjaan.

Jennifer Lopez nähdään Guessin 2018 kevätmalliston mainoskasvona. Lopez pääsi poseeraamaan kameralle niin iltapuvuissa, cocktailmekoissa kun farkkuhaalareissakin. Lopez näyttää olevan täysin kotonaan upeissa kuvissa, joissa hän ajaa täysin huippumallin aseman.

Jennifer Lopez julkaisi Instagram-kanavallaan videon, jossa päästään kurkistamaan kuvausten kulisseihin. Videolla Lopez kertoo olleensa todella otettu kun hän kuuli, että Guessin johtaja Paul Marciano halusi hänet uuden kevätmalliston mallikasvoksi.

#JLOxGUESS

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Guess / Splash News
Guess / Splash News
Guess / Splash News
Guess / Splash News
Guess / Splash News