Frasier-sarjan tähti John Mahoney on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suurta suosiota nauttineen Frasier-televisiosarjan brittiläissyntyinen tähti John Mahoney on kuollut. Hän menehtyi 77-vuotiaana Chicagossa, Yhdysvalloissa. Hänen tiedottajansa on vahvistanut suru-uutisen. Mahoney esitti sarjassa Martin Cranen roolihahmoa.

Asiasta uutisoineen TMZ-verkkojulkaisun mukaan Mahoney menehtyi sunnuntaina ollessaan saattohoidossa sairautensa vuoksi. Yli 30 vuotta näytellyt Mahoney esitti Frasier-suosikkisarjassa Kelsey Grammerin ja David Hyde Piercen esittämien roolihahmojen isää. Hän oli mukana televisiosarjassa peräti 11 tuotantokauden ajan.

Vuonna 1940 syntynyt John Mahoney voitti aikoinaan arvostetun Tony-palkinnon. Hän oli lisäksi useasti muun muassa Emmy ja Golden Globe -palkintojen ehdokkaana. Monet muistavat Mahoneyn myös suositun Kolmas kivi auringosta -televisiosarjan sivuroolista.