koira aiheutti tulipalon – valvontakameran video karua katsottavaa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tulipalon syttyminen on monesti pienestä kiinni. Joskus palon aiheuttajana voi toimia esimerkiksi sille kuulumattomiin paikkoihin päässyt lemmikkieläin. Yhdysvaltojen Masschusettsissa asuva perhe oli taannoin vähällä menettää kotinsa tulipalossa.

Syyllinen oli pannukakkuvarkauteen ryhtynyt koira. Eläin käynnisti vahingossa keittiön lieden kurkottaessaan pöydälle jätettyihin ruokiin. Liedelle jätetty ruoka syttyi palamaan, ja koti täyttyi nopeasti savusta.

Onneksi kodissa oli kuitenkin palohälytin, jonka ansiosta palokunta ilmaantui paikalle ennen tulen leviämistä. Välikohtaus tallentui valvontakameran videoksi, jonka Southwickin palokunta jakoi sittemmin Facebookissa.

– Jos kotonasi on lemmikkieläimiä tai lapsia, suosittelemme liedelle tarkoitettua turvapäällystettä, palokunta kirjoitti.

 

Alarm Works

Alarms Work!We would like to thank a local resident for sharing this video. First, we always caution about putting items on the stove. In this case, the family pet decided to help themselves to some leftover pancakes while the owners were away. Unfortunately, the dog hit the ignition button on the gas stove. Within minutes you will see the item on stove begin to ignite. In this case, the homeowner was connected to a monitored alarm system calling responders saving severe damage. If you have pets or young children in the home look into safety covers for your stove controls.

Publié par Southwick Fire Department sur mardi 30 Janvier 2018