Yksin kotona -tähti sivalsi Donald Trumpia: ”100% parempi ilman”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen Yksin kotona -elokuvan entinen lapsinäyttelijä Macaulay Culkin käväisi Redditissä vastailemassa netinkäyttäjien kysymyksiin. Samassa yhteydessä hän kertoi asuvansa nykyisin Pariisissa ja lopettaneensa huumeidenkäytön.

Yksin kotona -elokuvien lapsinäyttelijä Macaulay Culkin on nykyisin 37-vuotias. Mies pitää parhaimpana elokuvana sarjan ensimmäistä elokuvaa, joka ilmestyi vuonna 1990. Syynä on se, että se oli hänelle tavallaan hyppy tuntemattomaan. Kuvaukset suoritettiin Chicagossa.

– Ja elokuva oli sataprosenttisesti ilman Donald Trumpia, Culkin veisteli viitaten Yhdysvaltain presidentin cameo-rooliin Yksin kotona 2 -elokuvassa.

Kerroimme taannoin, että Culkin jättäytyi eläkkeelle näyttelemisestä 35 vuotiaana. Hän asuu nykyisin Ranskassa ja kuvailee elämäänsä onnelliseksi. Hän ei käytä kertomansa mukaan enää huumeita, vaan juo ennemmin alkoholia.

This is Macaulay Culkin. This is the most important thing I’ve ever done in my life. AMA from IAmA