Passion of the Christ saamassa jatkoa: ”Historian suurin elokuva”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mel Gibsonin ohjaama The Passion of the Christ oli valtava menestys, ja nousi kaikkien aikojen eniten rahaa tuottaneeksi ei-englanninkieliseksi elokuvaksi. Nyt uskonnollinen elokuva on saamassa jatkoa.

Jeesus Nasaretilaista The Passion of the Christissä esittänyt Jim Caviezel on vahvistanut käyvänsä neuvotteluja elokuvan jatko-osasta. Näyttelijän mukaan Mel Gibson palaisi joko ohjaamaan tai tuottamaan elokuvan.

– En paljasta, mistä se tulee kertomaan. Voin kuitenkin kertoa tämän verran: Se tulee olemaan historian suurin elokuva. Se on niin hyvä, 49-vuotias Caviezel hehkutti USA Today -sivustolle.

Gibson vihjasi aikaisemmin jatko-osan kertovan Jeesuksen ylösnousemuksesta. Alkuperäinen The Passion of the Christ keräsi runsaasti kritiikkiä muun muassa väkivaltansa ansiosta, mutta tuotti maailmanlaajuisesti yli 611 miljoonaa dollaria.