Chuck Norris käväisi Helsingissä – nyt selvisi miksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu toimintaelokuvatähti Chuck Norris vieraili eilen Helsingissä, jossa hänestä tehtiin havainto muun muassa ravintolassa. Nyt supertähden vierailun syy on selvinnyt, sillä hän on maassa tekemässä mainosta suomalaiselle hampurilaisketjulle.

– Olen käynyt Suomessa myös vuonna 1984 markkinoimassa elokuvaani, ja minulla oli todella hauskaa. Mahtavaa olla taas Suomessa, Norris kommentoi vierailuaan.

Chuck Norris vieraili eilen Munkkiniemen Hesburgerissa kuvaamassa mainoselokuvia Hesburgerin sovellukselle. Hesburgerin Chuck Norris -aiheisia mainoksia nähdään kevään aikana televisiossa ja elokuvateattereissa.

Todisteeksi vierailustaan hän signeerasi pylvään ravintolan asiakastilassa. Takavuosien toimintaelokuvista tuttu sankari on nykyisin suosittu nettimeemien aihe. Hän kertoi olevansa otettu saamastaan suosiosta.

– Chuck Norris -meemit ovat kohteliaisuus. Ne ovat yhdistäneet minut nuorempaan sukupolveen. Haluaisin kiittää suomalaisia siitä, että he ovat kutsuneet vaimoni Genan ja minut kauniiseen maahansa, Chuck Norris totesi ja lähetti terveisiä suomalaisille faneilleen.

– Olemme hyvin innoissamme yhteistyöstä Norrisin kanssa. Hänen vahva brändinsä vetoaa koko kansaan. Kovan luokan sovellus kohtaa kovan luokan tähden, Hesburgerin markkinointipäällikkö Pauliina Fredriksson kertoi.