Erin jätti rintaliivit kotiin – sitten jakkutakki paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen julkkiskaunotar Erin Holland on vielä suomalaisille melko tuntematon neitokainen, mutta kotimaassaan hän on suosittu julkisuuden moniottelija. Parhaillaan hänen malliuransa on kovassa nosteessa, joten jatkossa Erin lienee myös kansainvälisesti tunnettu kaunotar.

Nyt Erin on osallistunut Harper’s Bazaar -lehden juhliin Australian Sydneyssä, jossa hän saapui paikalle valkoiseen jakkupukuun sonnustautuneena. Mallikaunotar ei ollut pukenut jakkutakkinsa alle lainkaan rintaliivejä tai paitaa, ja kuvausten tiimellyksessä takki paljasti lopulta enemmän kuin olisi ollut tarpeen. Intiimit paikat pysyivät kuitenkin piilossa.

27-vuotias Erin Holland on australialainen mallikaunotar, laulaja, televisiojuontaja ja tanssija, joka voitti lisäksi Miss Australia -tittelin vuonna 2013. Kengurumaan superjulkkis tekee nykyisin myös malliuraa.

Splash
Splash
Splash