Huippuseksikkäät siskot Kendall ja Kylie – eivätkä ole Kardashianeja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Unelmien poikamies ja samankaltaiset realitysarjat ovat huippusuosittuja, ja monista ohjelmien osallistujista tulee ainakin hetkeksi julkkiksia. Nyt kyseisessä ohjelmassa nähty Kendall Long on saanut jalkaansa julkkismarkkinoiden oven väliin upealla vartalollaan.

Nyt Kendall Long ja hänen kaksoissiskonsa Kylie – vain nimikaimat Kardashianien kanssa – poseeraavat yhdessä upeissa sporttisissa valokuvissa vuodelta 2013. Kaksoset markkinoivat tuolloin matkapuhelinten fitness-sovellusta, eikä Kendall vielä aavistanut tulevansa televisiotähdeksi.

Kendall Long on nyt noussut Yhdysvalloissa suosituksi, sillä hänen tupladeittinsä perusteella kilpailun inhokki Krystal Nielson lähetettiin kotiin.

Splash
Splash
Splash
Splash