Khloe Kardashian nauttii vauvamasustaan – tuntee olonsa naisellisemmaksi kuin koskaan

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

33-vuotias realitytähti ja bisnesnainen Khloe Kardashian odottaa tällä hetkellä esikoistaan koripallotähti Tristan Thompsonin kanssa. Kardashian nauttii raskausajastaan täysin siemauksin ja tuntee olonsa nyt naisellisemmaksi kuin koskaan aikaisemmin.

Khloe Kardashian tuntee olonsa todella hyväksi ja naiselliseksi uusissa muodoissaan. Khloen mielestä vain raskausajan alkupuoli oli hänelle todella kiusallista aikaa, koska raskausvatsa ei vielä näkynyt, mutta hän vain näytti lihavammalta ja siltä kuin olisi syönyt liikaa. Nyt Khloella on kuitenkin vauvamasunsa ansiosta todella naisellinen ja äidillinen olo.

Khloe Kardashianista tuli jälleen täti kun hänen 20-vuotias siskonsa Kylie Jenner synnytti Stormi-tyttärensä ja Kim Kardashian sai Chicago-vauvansa. Khloe naureskeli tilannetta ExtraTV:n haastattelussa ja ihmetteli itsekin sitä miten heidän perheensä pystyy moninkertaistumaan näin pienen ajan sisällä.