Kojootti ja vuohi ystävystyivät – uskotko silmiäsi videolla?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinmaailmasta löytyy välillä todella erikoisia ystävyyksiä. Olemme nähneet, miten kissa ja pöllö ovat ystävystyneet ja miten esimerkiksi koira ja delfiini ovat löytäneet toisistaan parhaat kaverit. Nyt ihastuttavalla videolla nähdään jälleen todella yllättävä parivaljakko.

Idahossa asuvalla lemmikin omistajalla on melko erikoiset eläinkaverukset lemmikkinään. Asukkaan perheeseen kuuluu kojootti ja vuohi, joista on tullut parhaat kaverukset. Kojootti ja vuohi rakastavat yhdessä leikkimistä, ja nyt omistaja onkin kuvannut kaksikon leikeistä hauskan videon.

YouTube-videolla nähdään miten kojootti ja pieni vuohi onnistuvat elämään sulassa sovussa keskenään. Vuohi yrittää saada sohvien päällä ketterästi juoksevaa kojoottia kiinni. Kojootti on kuitenkin liian nopea liikkeissään vuohelle, joka näyttää olevan täysin pyörällä päästään kojootin kiertäessä sen ympärillä.