Kylie Jenner nimesi vauvansa myrskyn mukaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa 1. helmikuuta piiloteltuaan raskautta medialta koko odotusaikansa. Kylie Jennerin ja räppäri Travis Scottin tyttövauva syntyi Los Angelesissa Cedars-Sinain sairaalassa 16.43 paikallista aikaa.

Kylie Jennerin ilouutisten jälkeen moni on alkanut arvailemaan sitä millainen nimi tyttövauvalle tullaan antamaan. Fanit ovat veikanneet nimen tulevan olemaan Butterfly tai Posie, mutta he olivat kuitenkin väärässä. Jenner ilmoitti antaneensa tytölleen nimeksi Stormi Webster. Webster-sukunimen tyttö sai Travis Scottilta.

20-vuotias Kylie Jenner ilmoitti nimen hänen Instagram-kanavallaan julkaisemalla herkän kuvan, jossa hän pitää pikkuista Stormia kädestä kiinni. Myös Kylien isosisko Kim Kardashian juhli uutta nimeä julkaisemalla Twitter-kanavallaan emojin, jossa nähdään myrskypilvi.

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on