Lana Del Reyn sieppausta suunnitellut kiinni – nyt laulaja avautui asiasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisit pidättivät lauantaina 43-vuotiaan Michael Huntin, jonka epäiltiin suunnittelevan laulaja-lauluntekijä Lana Del Reyn sieppaamista. Poliisit saivat vihiä miehen suunnitelmista hänen Facebook-videoidensa ansiosta.

Pidätys tapahtui Floridan Orlandon tähden esiintymispaikkana toimineen Amway Centerin läheisyydessä. Huntilla oli pidätyshetkellä hallussaan puukko ja lippu Lana Del Reyn konserttiin. Mies on pidätetty aikaisemmin muun muassa myymälä- ja autovarkaudesta.

Lana Del Rey avautui aiheesta yleisölle esiintyessään maanantaina Atlantassa. Tunteellisessa puheessaan hän kertoi olleensa kunnossa ennen esiintymistä, mutta tunteneensa olonsa hermostuneeksi astuttuaan lavalle.

– Haluan vain kertoa olevani erittäon onnellinen siitä, että olen täällä kanssanne. Saatan kuitenkin olla hieman poissaoleva ja toivon teidän ymmärtävän sen, Lana kertoi.